За Радио Сити

Радио Сити e водеща радиостанция в България с формат CHR (Contemporary Hit Radio).
В ефира на Радио Сити звучат най-актуалните pop, dance, hip hop и R’n’B хитове, както и част от най-големите класики за последните няколко години.
Хитовете звучат до скъсване, а програмата е целенасочено лишена от водещи и новини, предоставяйки ефира само и единствено на съвременната музика,
комбинирана в перфектен микс - това прави Радио Сити уникално по облик и звучене.
Идеята е, всеки път, когато слушателят си пусне Радио Сити , да чуе най-новите хитове в момента.
Слушателите на Радио Сити са най-младата част от населението на България, които са на възраст между 15 и 25 години - енергични, модерни, свежи.

Основни акценти в програмата:
10 хита без прекъсване– единствената станция в България, която излъчва 10 хита един след друг, без прекъсване за реклама, новини и водещи, само Хитове до скъсване.
Сити Топ 10 - е музикална класация, в която се подреждат най-излъчваните песни от ефира на Радио Сити за изминалата седмица.Класацията се излъчва едновремнно и по СИТИ ТВ.
2 Da Club– e двучасов сет на DJ Номер 1 в България – Dian Solo, които комбинира най-актуалните и танцувални хитове от българските и световни класации.
Радио Сити излъчва в ефира на най-големите градове на страната, а също така онлайн на сайта city.bg и чрез приложенията за мобилни телефони iPhone и Android.

Нашите честоти:
София 99.7 MHz
Пловдив 91.1 MHz
Варна 98.6 MHz
Стapa Загора 96.8 MHz
Благоевград 95.0 MHz
Ловеч 87.6 MHz
Пазарджик 96.4 MHz
Симитли 88.3 MHz
Балчик 89,0 MHz