Спечели ваучер за покупка на стойност 50лв в Макси Пет.

Модерният магазин за всички домашни любимци – Maxi Pet, отваря втори магазин на територията на България и то в София!

На 19 Юни /събота/ , всички посетители ще могат да се насладят на много изненади и специални 20% отстъпка на всичко през целия уикенд!

Радио CITY и Maxi Pet ти дават възможност да спечелиш много награди за твоя домашен любимец и да го зарадваш с вкусни изненади! Влез във Facebook страницата на CITY, отговори на дневния въпрос на Maxi Pet и всеки ден имаш шанса да спечелиш ваучер за покупка на стойност 50лв!

Maxi Pet е доказан лидер, носещ радост на животните и техните стопани в региона вече 20 години. Това е вторият магазин на Maxi Pet в България, а освен това разполага и с онлайн магазин и доставка в цялата страна. В Maxi Pet можеш да намериш всичко - от различни марки храни за животни, до аксесоари, дрешки, лакомства и занимателни играчки за твоя домашен любимец! Maxi Pet разполага и със собствени гами от храни за котки и кучета.
Освен това, магазинът разполага и с ветеринарна аптека и лекари, които са готови да дадат експертно мнение и съвет относно твоето животинче.

Локацията на Maxi Pet в София е в Младост 4, Технополис Парк, Околовръстен път 265 и всеки е добре дошъл в магазина със своя домашен любимец!