Спечели ваучер за картинг от Радио Сити и София картинг ринг!

Искаш ли да усетиш истинско спортно изживяване в най-голямата закрита картинг писта в Европа ?

Радио Сити и София Картинг Ринг ти дават възможност да спечелиш три ваучера за картинг !

Влез във фейсбук страницата на радио и телевизия Сити,отговори на дневния въпрос и в края на седмицата може да спечелиш !

 

София Картинг Ринг е сред най-големите и модерни, закрити картинг писти в Европа, която предлага на своите посетители и запалени картинг почитатели истинско спортно изживяване.

Пистата е разположена на площ от 7дка, с обща дължина 630m, 7.6m широчина и 16 завоя, с които предизвиква всички запалени по картинга шофьори.
Пистата е изградена съгласно последните тенденции, за да гарантира максимално добри условия и да предостави на състезатели и любители на картинга незабравимо изживяване. Настилката, с която е покрита, гарантира изключително добро сцепление, а безопасността е подсигурена от специално изградени бариери.
Tочността в измерването на картинг писта София Ринг е поверена на AMB TIMING, които ползват технология и оборудване за време измерване точно както е във Формула 1. 
София Картинг Ринг е първата картинг писта в света, която предлага на своите клиенти най-новия модел картинги на световния производител SODI, модел RX8.
Детските картинги - Sodi Junior Кart - гарантират най-висока степен на безопасност, за да могат и по-малките състезатели да направят своите бързи обиколки и да намерят своето място напочетната стълбица.
За всички онези, които искат да усетят картинг преживяването, но не са уверени в своите способности, могат да пробват управлявайки заедно с по-опитен водач двойния картинг Sodi 2 Drive.

ИГРАТА ПРИКЛЮЧИ! 

Ваучери за картинг печелят: 

Михаел Петков Михнев 

Данаил Мартин Варсано 

Димитър Любомиров Първанов 

Честито!