Спечели селекция от продукти на Gengigel.

Участвай в играта на Радио City и Gengigel и може да спечелиш селекция от продукти на Gengigel на стойност 60 лева

Влез във Facebook страницата на Радио City, отговори на дневния въпрос на Gengigel и може да спечелиш!

“Здравите венци не кървят. Никога. Може да отхапеш ябълка, да миеш зъбите си, зъболекаря да ти взема зъбен отпечатък и пак да няма кървене от венците ти.” подчертава известния виенски стоматолог, Доц. Солар, DMD, PhD. Кървенето е знак за заболяване на венците и трябва да се лекува възможно най-скоро.

Gengigel с хиалуронова киселина от 15 години е водещ продукт при лечението на заболявания на венците в повече от 85 страни по света. Клиничните проучвания потвърждават ефикасността на Gengigel при различни показания: гингивит, хроничен пародонтит, афти, орални язви и дентални импланти.  Gengigel е регистрирано медицински изделие, произвеждано в Милано, Италия и се предлага в различни форми, всяка от които е специално предназначена за специфична нужда, подходящ и за бебета!

Gengigel® Гел, Спрей и Хидрогел Вода за уста ефективно:

Намаляват кървенето
Облекчават болката
Лекуват наранявания на венците и афти
Намаляват отока
Защитават лигавицата от инфекции

Gengigel® Гел: това е водещ продукт, който е най-подходящ при афти и при начален етап на лечение на пародонтит, когато симптомите са свързани с известен дискомфорт.

Gengigel Първи зъбки – За спокойни нощи и безгрижни дни.

Gengigel Първи зъбки е ефективен при никнене на млечните зъбки. Това е гел за уста, който прилепва върху венците за дълго време, като образува невидим, гъвкав, устойчив филм, който играе ефективна защита и предоставя облекчение както за децата, така и за родителите:  

Намалява болката и отока на венците, при никнене на млечните зъби
Подобрява качеството на съня

 Gengigel Първи зъбки е без локален анестетик, алкохол, оцветители и захар. Не съдържа изкуствени ароматизатори, глутен, лактоза, парабени, SLS или OMG.

За повече информация посетете www.gengigel.bg

Печеливши:

14.09.2020 - Йоанна Филипова Стойнев

15.09.2020 - Ангелинка Атанасова

16.09.2020 - Ралица Андровска

17.09.2020 - Мони Марамска

18.09.2020 - Илияна Йорданова