Спечели пролетно почистване за твоята усмивка!

Включи се в играта на Дентална клиника Mutafchiyska Dent - Пловдив и спечели пролетно почистване за твоята усмивка!

Как да участваш?

Влез във Facebook страницата на CITY , отговори на дневният въпрос с коментар под поста, харесай  Facebook страницата на „Mutafchiyska Dent” - Пловдив  и в петък един от всички участвали през седмицата ще спечели безплатно професионално почистване и полиране на зъбите!

Снимки: Йордан Симеонов

„Mutafchiyska Dent” - Пловдив не е просто дентална клиника. Това е място за усмивки и приятели, което пациентите обичат! Тук няма стрес, страх, напрежение и строги погледи. В „Mutafchiyska Dent” те посрещат с усмивка и те изпращат като приятел.

Тук пациенти от всички възрасти получават пълния спектър услуги в денталната медицина, адаптирани към техните индивидуални нужди! Или с една дума – стоматология от А до Я.

От първичния преглед  до коронката, от рентгена до сериозната хирургия – всички услуги от денталната медицина в Mutafchiyska Dent са на едно място - Пловдив, ж.к. Тракия, блок 143. А на това място за вас се грижат утвърдени специалисти с дългогодишен опит, използва се най-модерното оборудване и се прилагат най-съвременните практики в денталната медицина.

Първият преглед винаги е безплатен, а за всяка извършена процедура получавате 10 години гаранция! Защото в Mutafchiyska Dent знаят какво правят и го правят добре!

Официални правила