Спечели кутия с любимите дъвки Идеал за 1 юни от Радио Сити и Бонбонена фабрика Алпи.

Радио Сити и бонбонена фабрика Алпи те предизвикват !

Влез във Фейсбук страницата на Сити, отговори правилно на дневния въпрос и можеш да спечелиш всеки ден кутия от любимите дъвки Идеал, а на първи юни и голямата наградата – макет на BMW i8 в мащаб 1:18 с дистанционно управление.

Бонбонена фабрика АЛПИ е създадена през 1995 година и е водеща българска компания с 25-годишна традиция в производството на бонбони и захарни изделия. 

АЛПИ е иновативна и гъвкава компания.Основната и цел е внедряването на най-новите постижения на българската наука в българското производство и използването  на материали от ново поколение.

 Продуктовият асортимент включва повече от 35 артикула, сред които са: карамелажни и дъвчащи бонбони, зърнени бонбони КРИС КРИС, билкови бонбони с ментол и евкалипт, както и серия от функционални продукти. От скоро фабриката се занимава и с производство на различни видове хранителни добавки като: пастили „Имунбони“  с цинк, селен и витамини, пастили Родопска магия с екстракт от Орфеево цвете, дъвчащи бонбони с плодов пълнеж, обогатени с витамини и др.

Най-популярният и атрактивен функционален продукт на фабриката е ароматизиращият бонбон „ДЕО”. Продуктът е единствен по рода си на световния пазар.  ДЕО съдържа в състава си гераниол, който е основна съставна част от розово и лавандулово масла. Ароматизиращият ефект на бонбоните се дължи именно на тази съставка, като след консумацията й, в зависимост от метаболизма на човешкия организъм, тя се преобразува в ароматни вещества и се излъчва през порите на кожата, при запотяване. По този начин неутрализира неприятната миризма и оставя чувство за свежест, което продължава с часове.

Бонбонена фабрика Алпи възражда и любимата на много поколения Дъвка Идеал. Добре познатата българска дъвка за големи балончета с колекция от картинки на 100-те национални туристически обекта.

Печеливши:

26.05.20 - Десислава Чаушева 

27.05.20 - Свобода Красимирова

28.05.20 - Нели Мътарова

29.05.20 - Николай Топев

30.05.20 - Тони Михайлов

31.05.20 - Пламена Петкова

01.06.20 - Стелиана Симеонова