Спечели книгата „Ед Шийрън: Пътуване в образи“

Радио Сити и AMG Publishing ти дават уникалната възможност да спечелиш книгата „Ед Шийрън: Пътуване в образи“ – впечатляваща колаборация между едни от най-успешните музиканти и художника и приятел от детството му Филип Бута.

Какво е необходимо да направиш?

Регистрирай се, отговори правилно на седмичния въпрос и в края на всяка седмица можеш да спечелиш !

Едуард Кристофър Шийрън е британски певец, музикант, автор на песни и актьор. Роден е в Халифакс, Западен Йоркшир, израснал е в Съфолк. От ранна детска възраст започва да свири на китара и скоро след това започва да пише собствени песни. През 2008 г. се мести в Лондон, за да преследва своята страст – музиката. Популярността му по света се засилва след като заминава за САЩ през 2012 г. Носител е на четири награди „Грами“ за Thinking Out Loud (песен на годината за 2015 г.), най-добро поп солово изпълнение на Thinking Out Loud (2015г.), Shape of You (най-добро поп солово изпълнение за 2017 г.) и за най-добър албум ÷ (Divide), както и на десетки други отличия. През 2017 г. печели първото място за най-излъчван изпълнител в музикалното приложение Spotify с над 6,3 млрд. слушания на песните му.

За себе си Ед Шийрън казва: „Аз съм живо доказателство, че хората не се раждат с талант. Ако чуете ранните ми записи, ще разберете, че не мога да свиря на китара и всъщност не мога много добре да пея и да пиша музика. Всичко е въпрос на практика – всичко се учи с практика. Започва с една малка искра и зависи от това дали я разпалвате, или не. Трябва да я развивате и да работите върху нея“. И наистина положените усилия през годините дават резултат – Ед е една от най-големите звезди в световен мащаб. 

Играта приключи! Ето и кой печели Книгата : „Ед Шийрън: Пътуване в образи“: 

Вероника Куртова

Гергана Георгиева

Александрина Илиева

Гергана Рускова

Яна Каневска

Радина Димова