Спечели 5 л. от най-новата супер покривна интериорна боя RÖFIX Inside TOP!

Както добре знаем, за българина с пълна сила важи поговорката „Моят дом е моята крепост“. Но дали си даваме сметка, че същият този дом без красива и ефективна фасада често е изправен съвсем сам пред капризите на времето, които не го жалят, рушат го и той вече на е устойчив и приветлив.

Затова домът има нужда от сигурна, красива и модерна дреха. Радио CITY и Рьофикс ще ти помогнат да освежиш или направо да «облечеш» дома си с възможно най-качествената и функционална дреха. Включи се в играта във Фейсбук страницата на Радио CITY и ще научиш повече за силиконовата завършваща мазилка Рьофикс ПРЕМИУМ и как тя може да защити ефективно фасадата на твоя дом. Наред с това всеки ден ще подаряваме 5 л. от най-новата супер покривна интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

Научи повече за предимствата на силиконовата завършваща мазилка RÖFIX Silikonharzputz PREMIUM, отговори на въпроса в играта на Радио CITY и всеки ден един от участниците ще спечели 5 л. от супер покривната интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

Включи се в играта на RÖFIX Обичаме да обличаме дома ви – Сезон 2 и един от всички участвали ще грабне голямата награда – безплатна фасада за дома му! Играй за фасадата тук.

RÖFIX е австрийска компания с над 130 години опит в производството на сухи строителни смеси, пастьозни мазилки и шпакловки, бетони, топлоизолационни и подови системи и продукти за реновиране и реставриране.

Марката RÖFIX е на българския пазар вече над 18 години и има 3 завода в страната. Разполага с много широка дистрибуторска мрежа и бърза и координирана логистика, част от която е със собствен автопарк. Специализирана е в даване на продуктови и системни решения за устойчиво строителство и постигане на здраве в дома. Клиентите могат да разчитат на безплатна професионална консултация от страна на търговските представители на RÖFIX.

Вдигни нивото в строителството с RÖFIX!