Сладоледено студено лято с новите сладоледи Milka.

Участвай в играта на Радио CITY и Сладоледи Milka!

Влез във Facebook страницата на CITY, отговори на дневния въпрос на сладоледи Milka, и може да спечелиш един кашон сладолед Milka  Шоколадът на лятото!

 

Сладолед Milka Клечка:

Milka Classic Клечка -. Нежен Ванилов сладолед с Milka млечен шоколад с мляко от Алпите, потопен в млечен Milka шоколад с мляко от Алпите.
Milka Hazelnut Клечка - Нежна комбинация от богати лешников и шоколадов сладолед, потопени в изкусителен млечен шоколад от Алпите.

Сладолед Milka във фунийка:
Milka Ball Конус - Шоколадови парченца от оригинален Milka шоколад, потопени в мек и нежен сладолед жълта ванилия, обгърнати от хрупкава вафлена фунийка, а на върха всичко това покрито от дебел и хрупкав слой алпийски млечен шоколад.

Сладолед Milka в туба:

Milka Vanilla & Chocolate Премиум туба - Сладолед Milka - два вкуса, двойно удоволствие. Milka Ванилия и Шоколад съчетава шоколадов и ванилов сладолед с фин оригинален млечен алпийски шоколад и хрупкави парченца Milka шоколад.Тази контрастираща, но хармонична творба на сладолед, се допълва от огромна сърцевина от млечен Milka шоколад от край до край.
Milka Hazelnut Премиум туба - Шоколадово - лешникова експлозия от наслада  в прeмиум туба. Създаването на сладолед Milka Лешник е един празник на шоколада. Уникална рецепта от лешников сладолед, топящ се в устата, смесени с парченца Milka шоколад и огромна сърцевина от млечен Milka шоколад от край до край.

Сладоледени Milka хапки

Milka Small Bites - Нежен ванилов сладолед, покрит с млечен Milka шоколад и всичко това във формата на сърце в размер от "една хапка".

Сладолед Milka в чашка:

Milka чашка - Богата комбинация от шоколадов и ванилов сладолед с оригинални парченца шоколад Milka. С лъжица отвътре, идеалeн за пътуване.

 

ПЕЧЕЛИВШИ:

21.06. - Елеонора Бояджиева