СБА ти подарява спокойствие и сигурност на пътя!

Радио Сити ти дава възможност да спечелиш 4 сребърни и една златна членска карта от СБА,с с които получаваш цяла година спокойствие и сигурност на пътя за теб и твоя автомобил.!

За да се включиш е необходимо да влезеш във Фейсбук страницата на Радио Сити, да отговориш на дневния въпрос и да харесаш Фейсбук страницата на СБА

На кого ще се обадиш, когато имаш проблем със своя автомобил? Съюзът на българските автомобилисти – СБА е твоят най-добър приятел на пътя повече от 60 години! Ние осигуряваме денонощна пътна помощ в България и цяла Европа, най-голямата мрежа от центрове за годишни технически прегледи, всички видове застраховки и още много услуги за теб и твоя автомобил.

Какво ти дават СБА картите?

Членските карти от СБА са най-доброто решение за теб и твоя автомобил. Получаваш  безплатен годишен технически преглед (спрямо вида на картата) и неограничен брой пъти безплатна пътна помощ, когато и където и да се наложи. СБА картите ти дават още страхотни отстъпки в България и цяла Европа.

Най-качествената услуга пътна помощ в България.

Ние знаем, че аварията на пътя е едно от най-неприятните преживявания. Затова експертите на СБА се стремят да помогнат и да осигурят спокойствие и сигурност на пътя във всяка ситуация. Ние имаме над 160 автомобила за пътна помощ, разположени в цялата страна. Smart View системата за пътна помощ на СБА ти позволява да ни изпратиш точна локация и да проследиш пристигащия до теб механик.

Можем ли да помогнем на място? Независимо дали е смяна на спукана гума, подаване на ток или друг дребен ремонт в рамките на 30 минути, ние ще го направим, за да продължиш своето пътуване. Ако не можем да отстраним повредата на място, ще те откараме до сервиз.

Научи повече за услугите на СБА нa sba.bg и кратък номер 146 от мобилен.