Отново на училище! Спечели яки награди за есенният ти аутфит!

Радио CITY и CCC ти дават възможност да спечелиш всеки ден хитови артикули от новата колекция есен-зима. Влез във фейсбук страницата на Радио CITY, отговори на дневния въпрос на ССС и всеки ден някой печели!

Новите колекции от любимите брандове на CCC – Lasocki Kids, Lasocki Young, Sprandi, Mickiе&Friends и много други вече те очакват в магазини ССС и онлайн на CCC.eu.  

CCC е пазарен лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша.

Спортната марка на ССС Sprandi бързо доби популярност с разнообразието от всекидневни кецове и обувки за спорт. Със стартирането на онлайн магазина през това лято, марката започна да предлага и удобни всекидневни и спортни облекла.

ССС постоянно разширява асортимента си за деца и вече предлага удобни раници за училище, мешки и сакове за спорт, както и цветни несесери и други аксесоари за ученика.