Играй и спечели награди от Билков бранд номер 1 на България The Green Bear!

The Green Bear е новият бранд в сферата на здравословния начин на живот!

Чайовете на The Green Bear са 100% натурални, без допълнителни примеси, одобрени и сертифицирани.

Всички чайове на The Green Bear можеш да намериш на thegreenbear.eu

Включи се в играта на Радио CITY и  The Green Bear. Всеки делничен ден влез във Facebook страница на CITY, отговори на дневния въпрос, харесай страницата на чайове The Green Bear и всеки ден можеш да спечелиш различен чай от продуктовата гама на марката плюс каничка, а в петък някой ще вземе голямата награда- комплект от 8 вида чай плюс аксесоари на обща стойност 200 лв.

Ние от The Green Bear гарантираме за качеството и произхода на нашите продукти! Имаме открита политика към клиентите и държим на яснотата в описанието на всичките ни продукти!

Набавяме съставките за всеки един чай от доказали се производители на билки на Балканския полуостров. За нас е важно да предложим 100% качествени продукти на клиентите ни, защото вярваме, че няма нищо по-важно от грижата за здравето!

Нашата цел е да популяризираме културата за прием на чай и да я превърнем в тренд сред населението. Вярваме, че напитката, запазила магичното си действие векове наред, трябва да присъства във всеки дом. От хилядолетия билкари и медици са използвали даровете на природата за здравето на човека. Именно техният опит е довел до развитието на днешната медицина до огромни висоти.

Днес имаме възможността да знаем как и до колко всяка билка може да повлияе на организма.

Ние от The Green Bear те приветстваме в света на здравето!