Years & Years с нов сингъл - "Starstruck"

Years & Years с нов сингъл -
8 Април 2021

"Starstruck" е заглавието на чисто новия сингъл на Years & Years, видеото към който ще излезе в понеделник (12-ти април). Това е първата оригинална музика от Years & Years от 2018 и втория им хитов албум "Palo Santo", и идва точно след главната роля на Olly Alexander в ТВ поредицата на Channel 4/HBO - "It’s A Sin", която счупи рекорди с над 18 млн. гледания към днешна дата.

Песента "Starstruck" придава нови висоти на статуса на суперзвезда на Olly Alexander, неустоим, звучащ като класика химн за връзката между хората и космоса.

Olly споделя: ""Starstruck" се роди една нощ в студио в местност близо до Лондон. Не си спомнях последния път, когато бях виждал толкова много звезди. Когато живееш в града свикаш да не са толкова. Исках само да изляза навън и да танцувам. Цялата тази енергия пренесох в музиката. "Starstruck" е песен за ускорения пулс, който усещаш, когато си с някой, който те вълнува. Тя е за желанието да не спираш да изпитваш онова хубаво чувство, да не го пускаш да си отиде. Като повечето от хората по света, прекарах последната една година вкъщи и исках да създам нещо супер позитивно и забавно за хората (и за мен). Каквото и да правим или където и да се намираме в живота си, мисля, че всички заслужаваме 3-минутен междузвезден екстаз."

Прочетете още