Вижте изпълнителите на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023

Вижте изпълнителите на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023
3 Май 2023

Годишните Музикални Награди на БГ Радио традиционно са едно от най-уважаваните и чакани събития в музикалната индустрия в България и сред феновете на българската поп и рок музика. Церемонията ще се проведе на 27 май, събота, в зала Колодрум, Пловдив.

Във вечерта на наградите ще станат ясни имената на победителите в 10 категории, за които слушателите на БГ Радио гласуват  от 3-ти март на официални сайт на медия www.bgradio.bg. Ще бъде връчена и наградата БГ Вдъхновение на името на „Ана Мария Тонкова“, която е символ за изключителен принос и пример за всеотдайност към българската. Статуетката ще бъде връчена на поета и текстописец Александър Петров.

Тази година, за първи път ще бъде връчена и още една специална награда на Лили Иванова, която ще бъде разкрита във вечерта на церемонията. 10 години след предишното си появяване, Лили Иванова отново ще бъде част от церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ Радио. Тя е подготвила специално изпълнение за почитателите на БГ Радио и българската музика.

Традиционно БГ Радио представя най-новите песни в българския ефир, а на сцената на Годишните Музикални Награди на БГ Радио зрителите ще видят за първи път на живо бъдещите хитове за 2023г.! Сред изпълнителите, които ще направят своите премиери тази година са Графа, Михаела Филева, Миро, Мария Илиева, Любо Киров, DARA, Дара Екимова, Тино, Молец, Братя Аргирови, Тони Димитрова, Михаела Маринова и Papi Hans.

Освен едни от най-заслужилите български музиканти и артисти, участие в церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди ще вземат и някой от любимците на българската публика от малкия и големия екран и не само.

Тази година сцената ще се превърне в невероятно 360° изживяване и ще създаде незабравими моменти за зрителите в зала Колодрум, Пловдив като предостави видимост от всяко място спрямо ценовия избор на билет.
Децата до 5 години влизат безплатно, но само с родител и без право на седящо място.
Внимание, в сектор "БГ Фен Зона" се допускат само лица над 12 години.
Декларация за придружител от ТУК.

За повече подробности за Годишните Музикални Награди 2023 слушайте БГ Радио на ефирните честоти за цялата страна или чрез мобилното приложение radioplay. Следете и официалния сайт – www.bgradio.bg, както и официалните профили на медията във Facebook и Instagram.  

Билети за церемонията може да намерите в мрежата на kupibileti.bg

За трета поредна година над церемонията ще работи и международен екип, оглавен от Марвин Дайтман – творческият двигател, който стои зад някои от най- пищните и зрелищни церемонии на песенния конкурс Евровия през последните години.

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2023 са част от Културния календар на Община Пловдив и се реализират с подкрепата на Община Пловдив , Национален фонд „Култура“, Vivacom, Easy Credit, Nescafe Dolce Gusto и Аптеки 36,6. Медийни партньори са NOVA и радио и телевизия CITY.

Прочетете още