Тита с новa песен и видео - "Първият човек"

Тита с новa песен и видео -
8 Октомври 2019

Точно три години след премиерата на "Voodoo kukla" (в дует с Криско) Тита представя първи сингъл от предстоящия си дебютен албум. "Първият човек" е мощна емоционална балада, която задава съвсем нова артистична посока за звездата на Adamand. Музикален продуцент на песента и целия албум, който ще съдържа общо 10 парчета, е Любо Киров. Автор на музиката и аранжимента е Боян Христов, а Валери Милев е режисьор на видеото.

В новия сингъл любимата парти принцеса не се страхува да се потопи в дълбокото и да извади оттам нежното момиче и неговите съкровени тайни. След три години на върха на клубната сцена, над 300 изпълнения на живо, над 110 милиона гледания на клипове и над 400 хиляди последователи в Instagram, днес Тита продължава да се развива и очарова.

Новата песен показва вокалното и личното ѝ израстване, но и провокира феновете с важни послания за света, в който живеем. В дигиталната ера общуваме по-динамично отвсякога, но и твърде лесно се раняваме, съдейки прибързано един за друг. А ако дадеш шанс, някой може да ти промени света и да стане първият човек, с когото „искам да избягам“. Затова опознай, преди да съдиш, е посланието на Тита.

Прочетете още