Taylor Swift представи трета версия на албума "Midnights" и ремикс на "Karma"

Taylor Swift представи трета версия на албума
26 Май 2023

По-рано тази седмица Taylor Swift се включи в социалните мрежи и обяви трета версия на последния си албум "Midnights" с подзаглавие Til Dawn Edition. Делукс изданието излезе днес, 26-ти май, точно в полунощ. Колекцията с три допълнителни песни е поредната изненада от поп звездата, която продължава да омагьосва целия свят по време на дългоочакваното си турне The Eras Tour. "Midnights (Til Dawn Edition)" включва колаборация с изгряващата рапърката Ice Spice за нова версия на "Karma" и допълнителни, новозаписани вокали от Lana Del Rey в съвместната им песен "Snow on the Beach". Ремиксът с Ice Spice е първото хип-хоп сътрудничество на Swift след сингъла "End Game" с Future.

Към траклиста на албума Taylor добави и "Hits Different" - парче, което бе достъпно само на ексклузивния компактдиск на "Midnights" в Target.

В момента "Midnights" е на второ място в Billboard 200, където е последван от "Lover" на Swift от 2019 г., който е под №10. В следващите дни ще разберем дали разширяването на "Midnights" и ръст в стриймовете на албума може да надмине "One Thing at a Time" на Morgan Wallen, и да заеме отново първата позиция. "Midnights" прекара 11 поредни седмици на върха на Billboard 200 - за първи път албум се задържа толкова дълго време начело на класацията след "Whitney" на Whitney Houston от 1987 г.

Прочетете още