Слушай най-новите канали на CITY в мобилното приложение radioplay - CITY K-POP и CITY Hip Hop & RnB

Слушай най-новите канали на CITY в мобилното приложение radioplay - CITY K-POP и CITY Hip Hop & RnB
8 Март 2021

Радио и телевизия CITY – само хитове до скъсване! Любимият музикален бранд на младото поколение в България. Слушателите и зрителите на Радио и телевизия CITY първи научават за най-горещите музикални премиери на звездите. Програмата включва най-новите поп, денс и R’n’B хитове, както и най-добрите песни за последните няколко години. Фенове на CITY са най-младата и модерна аудитория в България!

За 20 годишния юбилея на радио CITY стартират 2 нови специализирани канала в официалното мобилно приложение на радио CITY - radioplay.

Първият е CITY K-POP, който ще предложи на феновете на корейска музика 24 часов стрийм с хитовете на най- големите k-pop звезди като BTS, BLACKPINK, MAMAMOO, Monsta X, TWICE, ATEEZ и още много корейски артисти. K-pop музиката завладя света и България не прави изключение. Това е един от най- модерните и популярни музикални стилове сред деца и тийнеджъри. Стриймът е предназначен за младата аудитория, която е добре запозната с корейските тенденции в музиката и k-pop културата.

CITY HIP HOP, RnB e вторият специализиран канал, който вече може да намерите в мобилното приложение radioplay. Канала е специално подготвен за всички фенове на рап звученето и дълбокия бас. Тук звучат хитовете на EMINEM, DRAKE, CARDI B, BEYONCE, TRAVIS SCOTT, DOJA CAT както и от любими български изпълнители като 100 KILA, ALEX & VLADI, V:RGO, TRF, KRISKO и много други. В CITY HIP HOP, RnB ще зарадваме феновете на CITY с най-актуалните световни и български заглавия от rap, Hip Hop и RnB сцената, комбинирани с любими класики в този стил от последните 10 години.

Радио и телевизия CITY - само хитове до скъсване!

Свали radioplay сега и нека радиото бъде с теб! radioplay е налично за мобилни устройства с операционна система Android и iOS.

radioplay за Android

radioplay за iOS

Прочетете още