Симо и Боги от БГ РАДИО с епизодично участие в хитовия сериал на NOVA Откраднат живот!

Симо и Боги от БГ РАДИО с епизодично участие в хитовия сериал на NOVA Откраднат живот!
10 Април 2019

Симо и Богдана – любимата сутрешна радио двойка от ефира на БГ РАДИО, влизат като семейна двойка в забавна епизодична сцена в 21 епизод на хитовия медицински сериал на NOVA Откраднат живот.

На 11 април /четвъртък/ в 20:00 водещите на СТАРТЕР влизат в ролите на бременната и любвеобилна Венче и загрижения й съпруг – начетения таксиметров шофьор Тодор, които отиват на преглед при дoц. Захариев. Зрителите на сериала и слушатели на БГ РАДИО ще могат да видят Симо и Боги в различна светлина, но запазили характерното си чувство за хумор и самоирония, добре позната от радио ефира.

След снимките Богдана сподели колко впечатлена е от професионализма, който цари на снимачната площадка на Откраднат живот: “Екипът е стикован като инструменти в операционна“. Водещите благодариха на оператора Иван Вацов и режисьора Павел Веснаков, че са успели да ги предразположат и да извадят най-добрите им актьорски заложби за ролите. 

Миналата година NOVA и БГ РАДИО стартираха съвместна кино рубрика в радио ефира Петък отива на БГ кино, която представя най-актуалното от света на родната филмова индустрия всеки петък от 9.00 до 9.30 ч. по БГ РАДИО. Този петък Симо и Боги ще разкажат на слушателите какво е да се снимаш в сериал и колко пъти трябва да повториш една сцена докато режисьорът ти каже: „Имаме го!“. 

Прочетете още