Selena Gomez и Coldplay срещат гласове в песента "Let Somebody Go"

Selena Gomez и Coldplay срещат гласове в песента
7 Октомври 2021

Selena Gomez и британците Coldplay зарадваха феновете си, с новината, че ще обединят творческите си усилия в нова съвместна песен. Chris Martin и компания ще срещнат гласове с 29-годишната певица и актриса в предстоящата балада "Let Somebody Go". Сингълът ще бъде издаден непосредствено преди издаването на новия албум на групата - "Music Of The Spheres", очакван на 15 октомври.

"Крис винаги е бил голям фен на Selena Gomez и му е сбъдната мечта тя най-накрая да стане част от албум на Coldplay. Той написа красива балада за нея, която те записаха заедно през април. Вече имат планове за специално изпълнение на живо около старта на албума на групата. Тя е масово популярна сред младите хора, така че групата се надява, че подобно сътрудничество ще помогне да се запазят почитателите на групата и сред следващото поколение.", издаде източник пред изданието The Sun.

Припомняме, към момента Coldplay са на водещи позиции в световните музикални класации с хита си "My Universe" заедно с К-поп феноменът BTS.

Прочетете още