Румънската звезда INNA се завръща с нова песен - “Bebe”

Румънската звезда INNA се завръща с нова песен - “Bebe”
5 Ноември 2019

INNA се завръща със сингъла “Bebe” – парче на френски и английски език, с участието на 25-годишната изпълнителка Veronica Luggya – Vinka, която е родена в Уганда и наскоро подписва договор със Sony Music Africa, част от Sony Music, които представляват артисти като Camila Cabello, Future и Miley Cyrus. Песента е създадена от Marco и Seba, с които румънската звезда е работила по най-големите си международни хитове - ”Ruleta”, ”Nirvana” и ”Yalla“.

„Създадохме “Bebe” по време на спонтанна сесия в студиото, направихме мелодията, припева и цялата концепция на момента. След това продължих работата по парчето с Vinka, която пасва напълно на усещането на песента“, споделя INNA.

Музикалното видео към “Bebe” е режисирано и заснето от NGM Creative и Loops Production, в градска и стилна среда, а двете изпълнителки използват визиите си и посланието на парчето, за да разкрият ексцентричната си същност. Вижте го:

Тази година INNA издаде нов емоционален и искрен албум, озаглавен “YO”, ко-продукция с ROC Nation – лейбълът на Jay-Z, който представлява Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Miguel, Willow Smith и др. Студийният проект съдържа 11 парчета, всяко едно от които разказва за различните страни на характера и настроенията на INNA.

Прочетете още