ROSALÍA & TRAVIS SCOTT с втори взривяващ общ проект - “TKN”

ROSALÍA & TRAVIS SCOTT с втори взривяващ общ проект - “TKN”
29 Май 2020

Фламенко поп кралицата Rosalía представя “TKN” – нов ударен сингъл, с участието на звездния рапър и нейн близък приятел - Travis Scott. Испано-английското парче е създадено от двамата преди година, по време на студийна сесия, и миксира мелодии от Средния Изток, с ърбън бийтове и разпознаваемите вокали на Scott, който рапира и на испански.

“Travis е артист, на когото се възхищавам изключително много още от началото на кариерата му и не мога да си представя по-подходящ изпълнител, с когото да се колаборирам в това парче. Чувствам, че сега е правилния момент да пусна тази песен, след толкова месеци, прекарани вкъщи, далеч от свободата и хората, които обичаме. Надявам се “TKN” да ви предаде енергия, да ви накара да танцувате и да ви зареди със сили, ако преминавате през труден период. С цялата ми любов <3! “, споделя Rosalía.

Чуйте песента и вижте видеото:

Това е вторият ѝ общ проект със Scott, след успеха на ремикса на неговия суперхит - “HIGHEST IN THE ROOM”, от албума JACKBOYS - дебютен проект, продуциран от собствения му лейбъл CACTUS JACK.

Прочетете още