Rihanna разказа за връзката си с A$AP Rocky и за решението да имат деца

Rihanna разказа за връзката си с A$AP Rocky и за решението да имат деца
17 Април 2024

Суперзвездата Rihanna, която e на корица на сп. Interview, открехна завесата на личния си живот и връзката ѝ с A$AP Rocky, с когото вече имат две деца. По думите ѝ симпатиите им един към друг започнали още през 2011 г., когато съдбата ги събрала с общ проект - ремикс на нейната песен "Cockiness (Love It)". Малко след това те отново работят заедно, този път по сингъл на A$AP Rocky - "Fashion Killa". В интервюто си тя казва, че това бил и моментът, в който станали и приятели. "Оттогава станахме много близки. Оказа се, че имаме еднакъв вкус за дрехи, музика, за изкуството като цяло." Освен това имали и общ приятелски кръг. "И двамата имаме едни и същи приятели. С времето, освен че често се засичахме, започнахме много да се подкрепяме един друг."

От думите ѝ става ясно, че двамата дълги години са имали само приятелски отношения, но това се променило през 2019 г. Пандемията ги сближила и тогава решили да дадат шанс на чувствата си. "COVID ускори нещата. Тогава прекарвахме много време заедно и стигнахме до извода, че ще е хубаво, ако създадем семейство. И двамата вече бяхме готови за това." Така днес те се радват на две деца - RZA и Riot.

"Синовете ни са най-хубавото нещо, което ни се е случвало.", допълва пред Interview тя.

Певицата, която има и успешен бизнес за дрехи и козметика, споделя и, че определено би искала да има още деца. "Толкова, колкото Бог иска да имам".

Прочетете още