Rihanna - хедлайнер на шоуто Super Bowl 2023

Rihanna - хедлайнер на шоуто Super Bowl 2023
26 Септември 2022

Rihanna ще бъде хедлайнер на шоуто в почивката между двете полувремена на Super Bowl през 2023 година. Финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ ще се проведе на 12 февруари на стадион Стейт Фарм в Глендейл, Аризона.

Организаторите нарекоха 34-годишната носителка на 9 награди Grammy "талант на поколенията" в прессъобщение, публикувано тази нощ.

Полувремето на Super Bowl е най-популярното и комерсиално събитие в САЩ. На практика това е най-гледаното шоу по цял свят всяка година, макар че продължава само 15-ина минути и е считано за най-престижната сцена за изява на музикантите в Америка.

Развлекателна компания Roc Nation, основана от рапъра и бизнесмен JAY-Z, е в продуцентския екип на събитието. В изявление той нарече звездата "жена със скромно потекло, която надминава очакванията на всяка крачка." и допълни "Тя е човек, роден на малкия остров Барбадос, който се превърна в един от най-изтъкнатите артисти в историята. Самостоятелно създадена в бизнеса и развлекателната индустрия".

На сцената на Super Bowl са се изявявали Prince, The Rolling Stones, Paul McCartney, U2, Michael Jackson, Madonna, Bruce Springsteen, Beyoncé, Coldplay, Katy Perry, Bruno Mars, Jennifer Lopez, Shakira, The Weeknd и други музикални величия.

Прочетете още