Първи трейлър на филма House of Gucci с Lady Gaga в главната роля

Първи трейлър на филма House of Gucci с Lady Gaga в главната роля
2 Август 2021

Носителката на "Оскар" за "Най-добра оригинална песен" за Shallow от филма "Роди се звезда", Lady Gaga отново ни доказва и своя актьорски талант в ролята на Patrizia Reggiani в първия трейлър на лентата House of Gucci ("Домът на Гучи"). В образа на нейния съпруг Maurizio Gucci влиза Adam Driver, внук на Guccio Gucci (създател на световноизвестния италиански бранд).

Продукцията е базирана на книгата на Sara Gay Forden от 2001 г. "Домът на Гучи: Сензационна история за убийство, лудост, блясък и алчност". Филмът на знаменития режисьор Ridley Scott разказва историята на фамилията, чието име е синоним на луксозна италианска мода в продължение на три десетилетия. Зад фасадата на стилното облекло обаче се крият борба за власт, предателство, скандали и едно убийство. Припомняме, Reggiani беше осъдена за планиране на убийството на бившия си съпруг, след като той я изоставя заради друга жена. Ето впечатляващия първи трейлър:

Звездният състав на лентата включва още Al Pacino, Jeremy Irons, Salma Hayek, Jack Huston и Jared Leto, който е напълно неузнаваем в ролята на Paolo Gucci, също внук на Guccio Gucci от сина му Aldo Gucci.

Прочетете още