Поп звездата INNA ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март

Поп звездата INNA ще разгледа Велико Търново преди концерта си на 17 март
13 Март 2019

Една от най-атрактивните съвременни поп изпълнителки INNA най-после ще зарадва хилядите си почитатели у нас с концерт в старопрестолния град Велико Търново, тази неделя, 17 март! Сексапилната румънка ще пее пред българска публика в ДКС "Васил Левски". Събитието е организирано от АРТ БГ и Община Велико Търново по повод празника на града и е част от културния му календар за 2019 година.

След интензивно турне зад океана в Мексико, САЩ и Доминиканката република, INNA се завръща на родните Балкани, за да наелектризира българските меломани с най-големите си хитове и вече активно се подготвя за събитието.

Румънката споделя, че вече няма търпение най-после да разгледа Велико Търново, за чиято красота са й споделяли не един и двама нейни близки, възхитени от величието на старата ни столица, радваща се на огромна популярност сред туристите от северната ни съседка през последните години. INNA е заявила на организаторите да й организират панорамна обиколка из най-големите забележителности на града като е проявила завиден интерес към многовековната му история.

Билети за концерта могат да се закупят от Туристически инфрмационен център "Велико Търново" и мрежата на Eventim.

Прочетете още