Olivia Rodrigo пусна видеото към песента "obsessed", от албума GUTS

Olivia Rodrigo пусна видеото към песента
22 Март 2024

GUTS (spilled) - разширеното издание на втория албум на Olivia Rodrigo представя 5 допълнителни песни, включително новия ѝ сингъл "obsessed". Rodrigo създава "obsessed" заедно с Daniel Nigro, който продуцира GUTS, както и дебютния ѝ албум SOUR, и Annie Clark. Първоначално песента се появява като таен бонус трак в червения ексклузивен винил. Делукс версията включва и "girl i've always been", "scared of my guitar" и "stranger" - скрити песни от други цветни варианти на винила GUTS, както и чисто новата "so american", записана след премиерата на колекцията.

Въпреки че "obsessed" е една от четирите песни, които преди това бяха излезли само на винил, тя вече се е превърнала в основна част от каталога на Olivia. Новото, официално видео към нея, режисирано от Mitch Ryan, може да гледате по-долу:

Обявен за "моментална класика" от Rolling Stone, GUTS оглавява класациите за албуми в над 13 държави и дебютира на първо място в Billboard 200, което съвпада със завръщането на водещия сингъл "vampire" на челна позиция в Billboard Hot 100. Всички останали 11 песни на GUTS се появяват в топ 40 на Hot 100, което превръща Rodrigo в първият изпълнител, който класира всички песни от двата си албума в топ 40 на Hot 100.

Прочетете още