Официално: Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат в "Лоши момчета 4"

Официално: Уил Смит и Мартин Лорънс се завръщат в
2 Февруари 2023

Актьорите Уил Смит и Мартин Лорънс потвърдиха официално, че се завръщат за четвъртия филм от култовата поредица "Лоши момчета".

"Време е", казва Смит във видео, споделено в социалните мрежи. Клипът показва как актьорът се отбива при колегата си Лорънс, за да направят съвместното изявление: "Официално е: "Лоши момчета 4" идва, бейби".

Третият филм "Лоши момчета завинаги" доминираше в бокс-офиса през януари 2020 г.. В изявление, направено от Sony Pictures, се казва, че четвъртият филм от поредицата е в начала фаза на предпродукция, а Адил Ел Арби и Билал Фалах се завръщат като режисьори. Сценарият е поверен на Крис Бремнър. 

След скандала на миналогодишните "Оскар"-и, когато Уил Смит зашлеви комика Крис Рок, плъзнаха слухове, че в резултат на това може и да не бъде заснет четвърти филм. Наскоро обаче се заговори, че все пак "Лоши момчета 4" ще има. 

Първата лента за култовите полицаи, които все се забъркват в бели и светкавично се превърнаха в любимци на киноманите, излезе на голям екран през 1995 година и реализира 141,4 милиона долара от прожекции в цял свят. "Лоши момчета 2" (2003) спечели 273,3 милиона долара, а "Лоши момчета завинаги" (2020) реализира 426,5 милиона в световния бокс-офис.

Прочетете още