Нов трейлър на "Aladdin" – вижте Will Smith в ролята на Джина

Нов трейлър на
12 Февруари 2019

Disney пусна нов трейлър на игралната версия по класическата анимация "Aladdin" – включени са кадри и с Джина (в ролята Уил Смит). Студиото през последните години жъне страхотен успех, съживявайки анимираните си класики в игрални филми.

"Aladdin" ще излезе по кината в края на май – началото на сезона на блокбъстърите. Първият тийзър излезе през октомври миналата година. От тогава обаче няма нови материали освен снимки, на които Уил Смит е в дрехите на Джина, но не е в обичайният му син цвят, което развълнува феновете. Актьорът ги успокои, че персонажът му ще е в обичайния си нюанс – и обещанието му, както можем да видим от видеото, е спазено.

Disney пусна трейлъра по време на 61-ите годишни награди "Грами" по CBS. До Смит ще играят и Мена Масуд като Аладин, Наоми Скот като принцеса Жасмин, Маруан Кензари като Джафар, Навид Негабан като султана, Насим Педрад като приятелката на Жасмин Далия и Били Магнусен като принц Андрес. Режисьор на предстоящата лента е Гай Ричи, когото добре познаваме от работата му по филмите „Две димящи дула“, „Гепи“, "Шерлок Холмс“.

По-рано Уил Смит сподели, че се притеснява от отговорността и призна, че "винаги е ужасяващо, когато трябва да пресъздадеш нещо класическо".

Във видеото можем да видим паралели с класическия филм – например начинът, по който Жасмин хваща Аладин за ръка. Оригиналният филм излиза през 1992 година, по време на ренесанса на Disney, и бързо става един от любимите ленти на поколения. Ето новия трейлър:

Прочетете още