Михаела Филева с нов сингъл и видео - “Изгубени в Рая”

Михаела Филева с нов сингъл и видео - “Изгубени в Рая”
9 Октомври 2019

Михаела Филева представи новия си сингъл “Изгубени в Рая”. Песента е част от втория самостоятелен албум на певицата – “Нова страница”. Видеото е заснето на екзотични локации на о. Лимнос, Гърция, където Михаела влиза в образа на изкусителна богиня на острова. 

“Изгубени в рая” е по музика и текст на Павел Николов - Pavell и самата Михаела. Сингъл версията е с нов аранжимент създаден от Павел Николов - Pavell, Веселин Ценов и Константин Ангелов. Идеята и реализацията на видеото са дело на Бойко Щонов, с когото Михаела Филева работи и по други свои проекти. Бурните морски вълни са в синхрон с емоциите, които носи песента, а актьорът Мартин Медникаров пристига от Лондон специално за снимките на клипа. Вижте:

Последните новини около Михаела са свързани с първото й самостоятелно турне, което стартира със запомнящ се концерт в Пловдив. Феновете от още 3 града ще имат възможността да гледат концертното шоу на талантливата певица, бенда, танцьорите и беквокалистките от Тринити: 17-ти октомври – Благоевград, 23-ти октомври – Велико Търново и Варна – 24-ти октомври.                                                             

Прочетете още