Madonna пусна видеоклипа към „Hung Up on Tokischa“

Madonna пусна видеоклипа към „Hung Up on Tokischa“
21 Септември 2022

Madonna пусна видеоклипа към „Hung Up on Tokischa“ (с участието на дръзката и многостранно развита доминиканска рапърка – Tokischa), който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България. Това е новият ремикс на нейния глобален денс хит „Hung Up“.

Колаборацията беше представена за първи път с изпълнение на живо по време на събитието на Madonna в „Terminal 5“, Ню Йорк, през юни, в чест на колекция ѝ от ремикси, обхващащата цялата ѝ кариерата – „Finally Enough Love: 50 Number Ones“. Madonna наскоро разказа повече за създаването на “Hung Up” заедно със Stuart Price в подкаста „Song Exploder“, предлагайки на феновете уникален поглед върху създаването на парчето, оглавяващо класациите.

За TOKISCHA:

Tokischa е изгряващ талант, който нарушава възприятията и нормите, свързани с ролята на жените. Нейният стил е суров, автентичен трап, в който малко артисти се осмеляват да се впуснат. Тя не се страхува да покаже на обществото какво прави, какво харесва и коя е. Изпълнителката насърчава начин на живот, в който няма лицемерие и полови стереотипи. Нейното звучене е изключително разпознаваемо и е друг основен фактор, който прави песните ѝ отличаващи се. В допълнение към нейните собствени новаторски дембоу парчета, които вече са станали хитове в родната ѝ Доминиканска република и в други испаноезични страни, трупайки милиони гледания в YouTube през последните три години, Tokischa привлече вниманието на международно ниво чрез двете успешни колаборации с Rosalia („Linda“ и „La combi Versace“), сътрудничеството с J Balvin и скорошното издаване на „Estilazo“ с Marshmello. Според списание Billboard: „Жанрът дембоу печели глобално признание... , след като Tokischa блесна със своята новаторска и дръзка музика, популяризирайки  доминиканската култура.“ През април New York Times заяви: „Най-новата бунтарка на латино музиката не си мълчи… и казва своята истина… безстрашна феминистка, чийто бунтовнически дух руши стереотипи… агитатор и сексуално толерантна куиър културна фигура, чиито изпълнения водят към освобождение“.

Прочетете още