Любо Киров с три големи концерта в зала 1 на НДК – на 8, 9 и 10 ноември

Любо Киров с три големи концерта в зала 1 на НДК – на 8, 9 и 10 ноември
20 Септември 2023

Любо Киров ще изнесе три големи концерта в зала 1 на НДК – на 8, 9 и 10 ноември. Така кулминацията на „Турне 2023“, което вече беше гледано от над 12 000 души, ще бъде в три последователни вечери в София пред още 10 000 души. Извънредната дата е логичен отговор на огромния интерес на публиката и разпродаването на всички летни събития от турнето в страната предварително, което утвърждава Любо Киров като най-продавания български поп изпълнител на живо.

„Благодаря на всички, с които изпитахме тази невероятна емоция. Емоция, която ни вдига и ни държи високо по време на всеки един концерт. Нямам търпение да ви видя и в зала 1 на НДК за трите големи концерта. Ще бъде шоу, каквото никога не съм правил. Обещавам след това да си говорим дълго за него“, сподели Любо Киров.

„Турне 2023“ започна запомнящо се на 2 август с два последователни концерта на сцената на Античния театър в Пловдив. След това на поредицата музикални събития се наслади и публиката в препълнените летни театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе. На сцената с Любо Киров по време на турнето е Голямата банда, а специален гост на концертите е Михаела Маринова. Медиен партньор е БГ Радио.

Билети за последната дата от „Турне 2023“, зала 1 на НДК, 10 ноември: https://bit.ly/3EDmtg4

„Турне 2023“ на Любо Киров е най-продаваното музикално събитие през годината в класацията на една от популярните платформи за продажба на билети Eventim.

2023-та започна изключително успешно за Любо Киров. Албумът му „Целуни ме“ стана най-продаван (на физически носител) за 2023-та.

Той беше един от големите победители на Годишните музикални награди на БГ Радио – със статуетки за „БГ албум“ и „БГ изпълнител“.

Прочетете още