Labrinth, Sia & Diplo с първи студиен албум - световна премиера на 12 април

Labrinth, Sia & Diplo с първи студиен албум - световна премиера на 12 април
11 Април 2019

"Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" (или накратко LSD) е името на предстоящия дебютен студиен албум на музикалната група LSD. Албумът излиза в дигитална версия и на CD на 12-ти април, а до края на годината се очаква да бъде издаден и на винил издание.

Снимка: Вирджиния Рекърдс/Sony Music

LSD е страничен проект на три утвърдени звезди от световната музикална сцена: австралийската певица и гениален автор на песни Sia, американският продуцент и водещ DJ - Diplo и английският певец и продуцент - Labrinth. Всичко започва в началото на 2018-та година, когато Labrinth и Sia се запознават в студио по проект, за който трябва да напишат обща песен. След ден работа заедно, двамата установяват, че творческата химия помежду им е повече от продуктивна и решават да продължат като авторски тандем. Малко след това, те канят Diplo да се присъедини към тях и по този начин се ражда формацията LSD, абревиатура от имената им.

До този момента групата има издадени пет сингъла като актуалният - "No New Friends" - излезе на 14.03.2019г. Официалното видео към него ще излезе в деня на премиерата на албума. "Labrinth, Sia & Diplo Present... LSD" е наличен в онлайн магазина www.musicmall.bg тук: https://bit.ly/2Z2fM11

Прочетете още