KSI представи „Voices“ ft. Oliver Tree

KSI представи „Voices“ ft. Oliver Tree
1 Февруари 2023

KSI – един от най-успешните пробивни изпълнители на десетилетието, представи новия сингъл „Voices“ с участието на сливащия жанровете Oliver Tree – създателят на глобалния хит „Miss You“ през 2022 г., съвместно с номинирания за наградата GRAMMY продуцент Robin Schulz.

Копринените вокали на KSI и естественото му звучене, съчетани с качествата на рокзвезда на Tree, създават „Voices“ –  въздействащ поп рок хит, който ще има голям комерсиален успех. Видеоклипът към парчето е режисиран от Oliver Tree.

Сингълът, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, следва “Not Over Yet” с участието на номинирания за награда Ivor-Novello Tom Grennan, заел #1 в британската класация „Big Top 40“, както и “Summer Is Over”, докато KSI се подготвя да издаде третия си албум чрез Atlantic Records. Написана съвместно с Conor Blake Manning, Sara Boe, Mustafa Omer и James Murray и копродуцирана от Mojam и Digital Farm Animals (работили с имена като Sam Smith, Mabel и Dua Lipa), песента е двусмислена за психичното здраве на KSI и бурната му раздяла с бившата му приятелка.

KSI споделя за песента, записана в Abbey Road Studios: „‘Voices‘ е песен, върху която работих, докато се намирах в странна психическа фаза. Това е значима за мен песен, защото отбелязва сериозна глава от живота ми. След раздялата си мислех, че съм добре, но чувах тези гласове в главата си, които ми казваха, че не съм толкова щастлива, колкото си мислех, че съм.“

Oliver Tree казва: „Песента е за болката, която изпитваме след раздяла. За това как лъжем себе си, докато се опитваме да заменим празнотата с някоя забежка или да се събудим в студеното празно легло сами. Този човек може да присъства в мислите ни месеци, дори години след това и ние се чудим дали ще избягаме от спомените за човека, когото някога сме обичали, а сега е непознат.”

Прочетете още