Kelly Clarkson сподели летния си нов сингъл „favorite kind of high“

Kelly Clarkson сподели летния си нов сингъл „favorite kind of high“
19 Май 2023

Световната суперзвезда, носителка на GRAMMY, Kelly Clarkson сподели сингъла „favorite kind of high“ – най-новият от нейния дългоочакван десети студиен албум „chemistry“, който излиза на 23 юни и е наличен за предварителна поръчка сега чрез Atlantic Records/Орфей Мюзик. Песента пристига заедно със специално видео на живо от шоуто за една вечер на Clarkson за представяне на албума „chemistry“ миналия месец в Belasco Theatre в Лос Анджелис, режисирано/продуцирано от Weiss Eubanks и Jonny Mars.

“favorite kind of high” следва двойните сингли “mine” / “me”, издадени миналия месец, за да приветстват както феновете, така и критиците. Похвалени за тяхната „задълбочено чувство и безупречност с извисяващи се вокали“ от The New York Times, двете песни за първи път показаха толкова сложни текстове в проекта, който се разработва в продължение на три години. Междувременно “favorite kind of high” (съавтор/продуциран от дългогодишния сътрудник Jesse Shatkin) вдъхва освежаваща и оживена енергия в колекцията от 14 песни.

„Да имаш химия с някого е невероятно и завладяващо чувство. Сякаш нямате избор по въпроса. Просто сте привлечени един към друг. Това може да бъде както добро и така лошо. Този албум ви отвежда по всеки път, по който химията може да ви отведе.” - KELLY CLARKSON

“chemistry” ще пристигне преди събитието в Лас Вегас – „chemistry…една интимна вечер с Kelly Clarkson“ с откриване в петък, 28 юли 2023 г. в Bakkt Theatre в Planet Hollywood Resort & Casino. Ексклузивно проектираното шоу за сцената на Bakkt Theatre, на което Clarkson и нейната дългогодишна група ще потопят феновете в интимно музикално изживяване, което обхваща нейния двaдесет годишен каталог от награждавани хитове. Clarkson също така ще е част от концертите - Summer Concert Series на TODAY Show 2023, които трябва да бъдат излъчени по-късно това лято по NBC.

Прочетете още