Jonas Brothers дебютираха под №1 в класацията Billboard Hot 100 с новото си парче "Sucker"

Jonas Brothers дебютираха под №1 в класацията Billboard Hot 100 с новото си парче
13 Март 2019

След изненадващото си завръщане триото Jonas Brothers се изстреля директно под #1 в класацията Billboard Hot 100 с новия си сингъл “Sucker”. Това е първият #1 дебют на група в класацията за последните 20 години и първият #1 дебют на семейна група.

“Sucker” е 34-ият сингъл, дебютирал на върха на Hot 100 за 60-годишната история на класацията като песента оглави и чартовете на Billboard за най-стриймвани и най-продавани песни в дигитален формат. Вълнението продължава да расте и поради факта, че като световен феномен групата реализира и най-високо изкачилия се сингъл в класациите във Великобритания. Към настоящия момент песента “Sucker” е сваляна близо 90 хил. пъти и е стриймвана над 50 млн. пъти в Spotify в световен мащаб. Видеото към “Sucker” е гледано над 20 млн. пъти в първите си 24 часа и наближава 65 млн. гледания седмица след премиерата си.

Jonas Brothers реализират 3 последователни #1 албуми и редица разпродадени концерти на 3 континента. Албумите им са стриймвани над 1 млрд. пъти и от тях са продадени над 17 млн. копия в световен мащаб, за което групата е удостоена с дозина платинени и златни отличия. Номинирани са за ГРАМИ за "Най-добър нов артист" и са носители на приза в категорията “Пробив на артист” на Американските музикални награди, удостоени са с признанието “Най-добро концертно турне на годината” от феновете на Billboard.

Прочетете още