JAX JONES представя дебютния си албум "SNACKS" през септември

JAX JONES представя дебютния си албум
5 Август 2019

Номинираният за ГРАМИ и BRIT Award продуцент, DJ и мултиинструменталист Jax Jones издава своя дебютен албум "Snacks" - перфектният парти албум за поколението на плейлистите.

От избухването си на сцената през 2016 с "House Work", Jax Jones се доказа като жанрово-дефиниращ артист, продуциращ и издаващ музика, която обхваща поп, хаус и ърбан. Използвайки разнообразни музикални влияния и работейки с интересни и различни музиканти, в типичния за него стил, Jax Jones създава албум, в който всяко парче е отличаващо се и в звуково и в текстово отношение, но носи характерния му почерк на артист.

Пускането на "Snacks" демонстрира статуса на Jax като една от най-мощните сили в света на съвременната поп музика с поредица от 7 глобални суперхита. От номинирания за ГРАМИ и BRIT Award, двойноплатинен сингъл ‘You Don’t Know Me’ с участието на Raye до най-слушания денс трак в Shazam - "Breathe", в колаборация с Ina Wroldsen. Списъкът продължава и със супер успешните парчета "Instruction" с Demi Lovato & Stefflon Don, "Ring Ring" с участието на новата поп звезда Mabel и Rich The Kid, "Play" с Years & Years, "All Day And Night" с Martin Solveig и Madison Beer, "One Touch" с Jess Glynne, както и с последния #1 сингъл "Harder" с вокалите на Bebe Rexha.

Прочетете още