Излезе нов трейлър на "Aladdin"! Вижте

Излезе нов трейлър на
13 Март 2019

Disney пусна нов трейлър на игралната версия по класическата анимация "Aladdin". В него виждаме много екшън в стила на Гай Ричи из улиците на приказния град Аграба, пищни дворцови празненства и улични шествия, както и още кадри от Пещерата на чудесата.

Един от ключовите елементи на оригиналната Disney анимация "Aladdin" безспорно са хитовите песни "A Whole New World" и "A Friend Like Me". Новият трейлър ни потапя именно в музикалната магия на филма с новото звучене на класиките, донесли "Оскар" за оригинална музика на автора си Алън Менкен. Към филмовия саундтрак ще бъдат добавени и две нови песни, които тепърва предстои да чуем – соло на Жасмин в стила на хитовете на британската поп икона Адел и дует на Аладин и принцесата. Те са написани от Алън Менкен съвместно с тандема, който стои зад "La La Land" и "Най-великият шоумен" Бендж Пасек и Джъстин Пол.

В актьорския състав на филма влизат младият талант Мена Масуд като Аладин, Наоми Скот като принцеса Жасмин, Марван Кензари като злия Джафар и любимецът на зрителите Уил Смит в ролята на Джина.

Очакваме премиерата на игралната версия на класическата анимация през май. Ето новия трейлър:

Прочетете още