Хитмейкърът Regard представя “You” - нова колаборация с Tate McRae и Troye Sivan

Хитмейкърът Regard представя “You” - нова колаборация с Tate McRae и Troye Sivan
19 Април 2021

Хитмейкърът Regard представя нова колаборация с изгряващата звезда Tate McRae и Troye Sivan - “You”. Диджеят и продуцент от Косово получи номинация за награда BRIT за “Най-добър британски сингъл” за 2021 г. за колаборацията си с RAYE - “Secrets”, която е с над 2,2 милиарда стрийма. Световният му #1 хит “Ride It” е с над 1 милион продажби. 

Tate McRae бе обявена от Apple Music за “UP Next Artist” за март 2021, a международният ѝ хит “you broke me first” продължава да оглавява класациите, като се изкачи до #8 в Топ 40 на радио чарта в САЩ и е с над 800 милиона стрийма в дигиталните платформи. Младата изпълнителка има над 1,8 милиарда стрийма в дигиталните платформи, 3,3 милиона абоната в YouTube и повече от 500 милиона гледания на видеата си.

Troye Sivan също се радва на световна слава, с над 8,4 милиарда стрийма в дигиталните платформи, а сред постиженията му се нареждат награди от Billboard Music Awards, MTV Europe Music и GLAAD Media. Troye е ко-автор на песента “Louder Than Bombs”, част от новия #1 албум на BTS, който дебютира на #1 в САЩ, Корея, Австралия и др. Колаборацията му “Revelation” с Jonsi за филма Boy Erased, в който изпълнителят участва, бе номинирана за Златен Глобус за “Най-добра оригинална песен от филм”, както и за Оскар.

Ето го и съвместното парче на тримата - “You”:

Прочетете още