Готови ли сте за концерта на MALUMA?!

Готови ли сте за концерта на MALUMA?!
10 Юли 2019

Днес,10-ти юли, хитовият колумбийски изпълнител MALUMA ще изнесе първия си концерт в България. Изпълнителят, достигнал върховете на световните класации, с хитовете "Clandestino" и "Chantaje", "Vente pa'ca", "Corazon" и "Felices Los 4" ще се качи на сцената в Арена Армеец в 20 часа. Вратите на залата ще отворят в 18 часа.

На 17 май се състоя официалната премиера на последния четвърти студиен албум на 25-годишния изпълнител "11:11", част от който са хитовете "НР" и „11 PM“. Той съдържа общо 16 нови песни и включва колаборации с някои от най-големите имена в музикалната индустрия, сред които Кралицата на поп музиката Madonna, Ricky Martin, Nicky Jam Oficial, Ozuna и други. "11:11" се издава с медийната подкрепа на радио и телевизия City и е наличен тук

Малко преди излизането на новия му албум, MALUMA тръгна на световно турне, за да представи на живо най-новата си продукция. Турнето "11:11", от което е част и България, минава през Европа, Северна и Южна Америка. След броени часове, българските фенове ще станат свидетели на едно грандиозно шоу с много пиротехника и аудио-визуални ефекти. Подкрепен от силен лайв бенд и дванадесет танцьора, MALUMA ще изпълни някои от най-големите си хитове.

Билети за първото шоу на MALUMA в България тук

Прочетете още