Fred again анонсира издаването на „USB001“

Fred again анонсира издаването на „USB001“
15 Април 2024

Fred again анонсира издаването на „USB001“ – първата част от неговия „безкраен“ проект, вече е налична като лимитиран винил директно от магазина на Fred.

„USB001“ е непрекъснато развиващ се албум, който включва скорошните издания „Baby Again“, „Rumble“ със Skrillex & Flowdan, „Jungle“, „leavemealone“ с Baby Keem и „stayinit“ с Lil Yachty, както и ремикси с участието на HAAi, Rico Nasty и Nia Archives.

„USB001“ включва и два нови записа: „BerwynGesaffNeighbours“ с участието на BERWYN & Gesaffelstein, и „ItsNotREEAALLLLLLLL“. Последният е с участието на DuoTeque и Orion Sun и използва барабанен ритъм, който е изпратен за първи път на Fred от Four Tet и е взет от едночасов микс на Richie Hawtin, записан през 2001 г. Richie проучил над 100 записа, за да установи откъде произхождат барабаните, проследявайки ги до продуцент на име Steve Sullivan.

Освен дигитално, албумът „USB“, който излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България, вече е наличен и за предварителна поръчка на лимитирано издание на винил чрез https://shop.fredagain.com/.

Прочетете още