Дъжд от хитове от JASON DERULO пред бургаската публика

Дъжд от хитове от JASON DERULO пред бургаската публика
Снимка: Fest Team
15 Август 2022

Световната поп и R&B звезда Jason Derulo стъпи на българската сцена за първи път снощи в Бургас като част от своето европейско турне. Едни от най-големите му хитове, оглавяващи актуалните музикални класации по цял свят, оживиха пристанище Бургас и развълнуваха българската публиката, която не се уплаши от летния  дъжд в неделната вечер.

Хиляди хора скачаха и танцуваха наравно с горещите танцьори на сцената под звуците на “Whatcha Say”, “Wiggle”, “Take You Dancing”, “Talk Dirty”, “The Other Side”, “Ridin' Solo” и незабравимия TikTok хит “Savage Love”.

Снимка: Fest Team

Преди на сцената да излезе носителят на десетки музикални награди, продал повече от 30 милиона сингъла, момчетата от СкандаУ подгряха хилядите хора, събрали се на пристанище Бургас. Tова беше и последното от поредицата успешни морски събития, организирани от Fest Team за тази година, след Spice Music Festival и концерта на Arctic Monkeys в петък.

Последното голямо лятно събитие за 2022 за промоутърската компания e семейният фестивал ARTE Feastival oт 26 до 28 август във Велинград. Очаквайте скоро новини и актуална информация на festteam.bg и ticketstation.bg и в социалните мрежи.

Прочетете още