CITY TV излъчва Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2021 този уикенд

CITY TV излъчва Годишни Музикални Награди на БГ РАДИО 2021 този уикенд
20 Юли 2021

Този уикенд CITY TV посвещава на най-голямото музикално събитие на България – церемонията по връчване на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2021!

CITY TV е единствената музикалната телевизия, която ще излъчи бляскавата и пищна церемония, със зашеметяваща мултимедия и звук, на която се раздадоха Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021.

Гледайте тази събота - 24 юли, от 20 часа и повторение в неделя - 25 юли от 12:00 ч.

Водещи на церемонията бяха чаровните Део и Поли Генова. Дони и Момчил дадоха старт на шоуто с изпълнение, в което се включиха Михаела Филева, Поли Генова, DARA, Михаела Маринова, Керана, Миро, Графа и Нети.

Спектакълът продължи с множество премиери и изпълнения специално създадени за церемонията. Своите нови песни на сцената представиха Михаела Маринова, Миро, Стефан Вълдобрев и Обичайните Заподозрени, 4Magic, Pavell & Venci Venc’, СкандаУ, DARA, Михаела Филева, Графа с Wosh MC и FEEL, Виктория и Невена Цонева и Камен Воденичаров. 

P.I.F заедно с Прея и Ерсин Мустафов представиха едно много емоционално изпълнение, което бе посветено на Димо.  

Вижте победителите, най-добрите изпълнения на годината и песните, които дадоха заявка да се превърнат в бъдещите хитове на България тази събота – 24 юли от 20 часа и в неделя - 25 юли от 12:00 ч.!

Годишните Музикални Награди на БГ Радио 2021 се реализират с подкрепата на Община Пловдив като част от Културния календар на града за 2021 година, както и с подкрепата на Vivacom, Nescafe Dolce Gusto и Easy Credit.

Прочетете още