Charlie Puth представи песента „I Don't Think That I Like Her“ и анонсира турнето „One Night Only“

Charlie Puth представи песента „I Don't Think That I Like Her“ и анонсира турнето „One Night Only“
Снимка: Kenneth Cappello
19 Септември 2022

Номинираният за награда GRAMMY мултиплатинен певец, композитор и продуцент Charlie Puth споделя плановете си да представи предстоящия си трети студиен албум – „CHARLIE“, на феновете в Северна Америка, с турнето „One Night Only“, продуцирано от „Live Nation“. Поредицата от 8 интимни концерта в Северна Америка и Канада ще започне в Ню Джърси на 23-ти октомври в „Count Basie Center for the Arts“, преди да се отправи на север към „Massey Hall“ в Торонто на 27-ми октомври и да приключи в „Ace Hotel Theatre“ в Лос Анджелис на 9-ти ноември.

Подготвяйки се за издаването на дългоочаквания си трети студиен албум – „CHARLIE“, който излиза на 7-ми октомври чрез Atlantic Records, Puth споделя с феновете си всяка стъпка от пътя. С турнето „One Night Only“ той ги приветства отблизо, споделяйки най-личното си творение до момента.

Издавайки най-новата си песен от предстоящия проект – „I Don't Think That I Like Her“, която излиза у нас благодарение на Орфей Мюзик – изключителен лицензиант на Warner Music за България,  Puth се потапя в мелодия, водена от силни вокали, докато Travis Barker поддържа силния ритъм на барабаните, за да създаде енергичен припев в пънк стил.

Въпреки че остават седмици до издаването му, „CHARLIE“ вече надхвърли един милиард глобални стриймвания с помощта на последните издания „Smells Like Me“, „That’s Hilarious“, „Light Switch“ и сингъла „Left and Right [feat. Jung Kook of BTS], който е събрал над 370 милиона стриймвания и е най-успешният дебют на Puth в класациите до момента. Продължавайки в същия дух, той наскоро пусна динамичен ремикс на хитовата  колаборация, създаден съвместно с номинираното за награда „GRAMMY“ дуо „Galantis“.

Прочетете още