Чакането скоро ще приключи и Джеймс Бонд ще се завърне на голям екран в "Смъртта може да почака"

Чакането скоро ще приключи и Джеймс Бонд ще се завърне на голям екран в
7 Септември 2021

Време е за "Смъртта може да почака", да, точно така… на 1-ви октомври очакването най-накрая ще приключи и емблематичният 007 ще се завърне на голям екран, за да се изправи пред най-голямото и опасно предизвикателство досега. В 25-тия филм от култовата шпионска поредица, който бележи и последното превъплъщение на Даниел Крейг като Джеймс Бонд, шокираща тайна заплашва не само да разбие личния свят на британския агент, но и да потопи планетата в хаос, разруха и смърт.

В юбилейната лента, 007 е напуснал активна служба и се наслаждава на спокоен живот в Ямайка. Покоят му обаче се оказва краткотраен – на прага му се появява старият му приятел Феликс Лайтър от ЦРУ, който има нужда от неговата помощ. Мисията да спаси отвлечен учен се оказва далеч по-коварна от очакваното и отвежда Бонд по следите на мистериозния Сафин. Въоръжен с опасна нова технология, която може да причини смъртта на милиони хора, Сафин търси отмъщение и жадува за Маделин Суон (Леа Сейду) – първата жена, която Бонд си е позволил да обича истински след смъртта на Веспър Линд и която крие не по-малко опасни тайни.

В ролята на Сафин влиза носителят на "Оскар" Рами Малек ("Бохемска рапсодия"), който подхожда към героя по уникален начин – не като злодей, а като човек, смятащ себе си за герой, не много по-различен от самия Джеймс Бонд. Това, което Сафин иска и е готов да направи, го превръща в наистина зловещ персонаж, заплашващ както лично Бонд, така и целия свят. Сафин е противник, срещу какъвто Бонд не се е изправял досега и за да оцелее, легендарният агент трябва да се адаптира и да намери нов начин да се справи със ситуацията, а прякото съревнование между двамата ще бъде едно от най-драматичните и експлозивни в поредицата.   

Наравно със зрелищния екшън, забележителните локации, иновативни джаджи, изискания стил и всички останали елементи, които феновете на 007 са свикнали да очакват от филм от 50-годишната иконична поредица, "Смъртта може да почака" ще предложи на зрителите дълбока и драматична история, която ще бъде достоен завършек на арката на Джеймс Бонд на Даниел Крейг, започнала преди повече от 15 години с хита "Казино Роял".

Вижте завладяващия трейлър:

Режисьор на "Смъртта може да почака" е Кари Фукунага ("Истински детектив", "Beasts of No Nation"), а продуценти са Майкъл Уилсън и Барбара Броколи. В ролите са Даниел Крейг, Рами Малек, Леа Сейду, Ана де Армас, Лашана Линч, Ралф Файнс, Кристоф Валц, Бен Уишоу, Наоми Харис, Джефри Райт, Рори Киниър, Били Магнусен и др.

"Смъртта може да почака" идва предпремиерно на 30 септември и премиерно на 1 октомври само в кината на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX.

Прочетете още