BTS издадоха албум-антология и оповестиха официално, че си взимат почивка като група

BTS издадоха албум-антология и оповестиха официално, че си взимат почивка като група
16 Юни 2022

BTS издадоха албум-антология, с който отбелязват деветата годишнина от дебюта си и оповестиха официално, че си взимат почивка като група.

Озаглавена "Proof", колекцията празнува творчеството на Jin, Suga, J-Hope, RM, Jimin, V и Jungkook, съдържайки 35 заглавия - хитове, демоверсии и неиздавани сингли. Изключително изненадваща обаче бе новината, че най-влиятелната К-поп група на планетата спира общата си дейност. Съобщението, което имаше ефект на бомба, беше направено по време на излъчена онлайн вечеря по повод деветата годишнина на К-поп принцовете, за които се бори истинска ARMY от милиони фенове. Паузата ще позволи на всеки един от членовете на BTS да се съсредоточи върху собствената си кариера, съобщават световните медии.

Неуморни машини за хитова музика, носители на редица престижни отличия и първите от Азия със статуетка "Изпълнител на годината" от Американските музикални награди, BTS са най-популярната бой банда в света през последните години – милиони продадени копия на албумите им, разпродадени концертни зали в цял свят, многобройни #1 позиции в световните чартове и дузина разбити рекорди до момента, включително за "най-гледано музикално видео в YouTube за 24 часа", "най-бързо надхвърлени 1 милион последователи в TikTok" и "най-много реакции в Twitter на музикална група".

Прочетете още