Britney Spears: „…никога няма да се върна в музикалната индустрия“

Britney Spears: „…никога няма да се върна в музикалната индустрия“
4 Януари 2024

След като миналата седмица се появиха слухове, че Britney Spears планира завръщане в студиото, поп звездата отговори на твърденията в американските медии, че подбира автори на песни за 10-и студиен албум.

„Само за да сме наясно, повечето от новините са боклук!!!“ написа тя в Instagram. „Продължават да казват, че се обръщам към случайни хора, за да направя нов албум …никога няма да се върна в музикалната индустрия!!!“

Някои медии предполагаха, че Julia Michaels и Charlie XCX са били посочени като нейни сътрудници. Но Britney добави, че пише музика само за забавление и също така разкри, че е написала повече от 20 песни за други хора през последните две години. „Аз съм писател-призрак и искрено се наслаждавам на това!!!“, написа тя.

През август 2022 г. мултиплатинената изпълнителка пусна първата си нова музика, откакто беше освободена от дългогодишното попечителство на баща си (и други съпопечители) както върху кариерата ѝ, така и върху самата нея. „Hold Me Closer“ (дует с Elton John) отбеляза завръщането на Britney към музиката след шестгодишна пауза и феновете настояваха да продължи да прави нови песни. Покрай издаването на мемоарите си „Жената в мен“ обаче Spears сподели „Продължаването на музикалната ми кариера не е моят фокус в момента. Време е да не бъда някой, когото другите хора искат; време е наистина да намеря себе си.“ И сега потвърждава решението си.

Прочетете още