Billie Eilish, Harry Styles, Kanye West и Swedish House Mafia ще оглавят фестивала Coachella тази пролет

Billie Eilish, Harry Styles, Kanye West и Swedish House Mafia ще оглавят фестивала Coachella тази пролет
13 Януари 2022

Всяка пролет фенове на поп културата, меломани и инфлуенсъри от цял свят се събират в Empire Polo Club в Индио, Калифорния, за да се насладят на едно от най-вълнуващите музикални събития – Coachella. Преди броени часове бяха обявени изпълнителите, които ще вземат участие в тазгодишното издание, а Billie Eilish, Harry Styles, Kanye West, Swedish House Mafia, FINNEAS и STROMAE са само част от артистите, които ще се изявят пред 250-хилядната публика на фестивала.

Носителката на множество награди GRAMMY ® Billie Eilish е най-младият изпълнител в историята, който ще оглави програмата на Coachella през април. Harry Styles също ще е хедлайнер за първи път за разлика от West и SHM, които за втори път в кариерата си ще бъдат хедлайнери на събитието.

След като последните две издания бяха отложени поради настъпилата пандемична обстановка, тази година интересът е по-голям от всякога, а билетите бяха изчерпани само за 24 часа.

За всички, които нямат възможността да присъстват, фестивалът ще бъде предаван на живо в официалния YouTube канал на Coachella.

ПЪЛЕН СПИСЪК С УЧАСТНИЦИ В COACHELLA 2022, КОЙТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ОТ 15 ДО 17 АПРИЛ И ОТ 22 ДО 24 АПРИЛ, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Снимка: Animato Music / Universal Music Group

Прочетете още