Beyoncé представя авторския си филм "Black Is King"

Beyoncé представя авторския си филм
31 Юли 2020

От днес светът може да се наслади на филмовата продуцкия "Black Is King", а режисьор и продуцент на проекта е не кой да е, а носителката на 24 награди Grammy Beyoncé. Премиерата на дългометражната лента, базирана на музиката от албума The Lion King: The Gift, ще се състои две седмици след годишнината от релийза на глобалния феномен "Цар Лъв".
 
Визуалният албум на Beyoncé пресъздава поуките от "Цар Лъв", които да служат като образец за младото поколение чернокожи. "Black Is King" отдава почит на истинските преживявания на семейства, чрез разказ за млад крал, попаднал във въртележка от предателства, любов и себеосъзнаване. Съдбата му е предопределена от неговите предци, а благодарение на уроците от баща му и напътствията на неговата детска любов, той успява да придобие нужните добродетели, с които да възвърне дома и трона си. 
 
Заснета на многобройни локации, лентата улавя и свързва красиви хора и пейзажи от различни континенти, започвайки от Ню Йорк и преминавайки през Лос Анджелис, Южна Африка, Западна Африка, Лондон и Белгия. От всички тези невероятни места е подбран и неповторим екип от актьори и танцьори, които вдъхновяват разнообразието на филма и трептящата хореография. Празничният мемоар включва и целите видеа към песните “Already”, “Brown Skin Girl”, “Mood 4 Eva” и “My Power”.

Новият трейлър на филма разкрива част от специалните гости във филма, сред които са моделите Aweng Ade-Chuol и Adut Akech, супермоделът Naomi Campbell, Tina Knowles-Lawson, носителката на Оскар, актриса и автор Lupita Nyong’o, изпълнителите Kelly Rowland, Pharrell Williams и JAY-Z, и др. 

Прочетете още