"All I Want For Christmas Is You" на Mariah Carey с ново постижение в Вillboard Hot 100

14 Декември 2018

Mariah Carey е сред на успешните изпълнителки на всички времена с повече от 200 милиона продадени албума и 18 номер 1 Billboard хита, повече от всеки друг солов изпълнител в музикалната история и почти всички написани от нея или в съавторство с други творци.

Сега Mariah е на път да увеличи собствения си рекорд. Превърналата се в коледна класика "All I Want For Christmas Is You" и нейна авторска песен постигна нов връх, достигайки до 7 позиция в класацията за сингли Billboard Hot 100, надминавайки миналогодишното постижение на песента от 9 място, което беше най-добро до този момент. И с оставащите дни до Коледа, като се има предвид, че песента ще звучи още по-често, емблематичното парче има шансове да се превърне в нейното 19-то, което оглавява Billboard Hot 100.

В Обединеното кралство Mariah също жъне успехи с "All I Want For Christmas Is You". Песента се завърна в официалната британска класация за сингли за 12-та поредна година, заемайки 6-то място миналия петък - това е петият път, в който парчето влиза в Топ 10.

Прочетете още