Финалистката от Х Фактор YOANA дебютира с песента „Да не спим“

Финалистката от Х Фактор YOANA дебютира с песента „Да не спим“
10 Август 2018

Енергична, вечно усмихната, с великолепен тембър и очарователно присъствие, Йоана спечели огромна подкрепа от журито и публиката, както и място на големия финал на Х Фактор. След края на предаването Саня, в чийто отбор беше певицата, подписа договор с нея и в момента за кариерата на талантливото момиче се грижи екипът на „Вирджиния Рекърдс“.

Дебютът на певицата е песента „Да не спим“, написана от румънския композитор и музикален продуцент Monoir, който стои и зад тоталния хит в изпълнение на 4 Magic - „Together (Вечерай, Радо)“.

„Йоана е много специална. Принципно внимателно подбирам артистите, с които работя, тъй като имам и собствен лейбъл. Йоана е вдъхновяващ артист със сериозен потенциал. Искрено ѝ желая успех.“, казва Monoir.

Парчето излиза и в българска, и в английска версия. Автор на българския текст е не кой да е, а Любо Киров, който като член на журито в Х Фактор никога не е крил симпатиите си към Йоана, въпреки че тя не беше в неговия отбор.

Снимка: Virginia Records/Коко Кръстев

“Цял живот очаквах този момент – да имам свой сингъл! Всичко започна още зимата, когато Саня ме прати в Румъния при Monoir. С влизането ми в студиото му, притеснението ми се изпари, веднага започнаха да валят идеи и магията се случи. Представете си емоциите, които изпитвах в този момент – Monoir прави песен за мен, Любо Киров пише текста, а Саня Армутлиева ме напътства във всеки мой ход. Ако има дума по-силна от благодаря, бих я казала точно на тези трима човека!“, споделя YOANA.

В екипа от хора, замесени в проекта, се включва и Люси Иларионов, който режисира видеото към „Да не спим“.

Прочетете още